Дров'яна опалювальна піч Брест 500 із вертикальними тепловими виходами

Дров'яна опалювальна піч Брест 500 із вертикальними тепловими виходами

Дров'яна опалювальна піч Брест 500 із вертикальними тепловими виходами від компанії ТОВ - замовляй у перевірених компаній! - фото 1
16 800 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
10399
Виробник
Еkojar
Ширина
630 мм
Колір
Чорний
Вага
110 кг
Гарантія
12 місяців
Потужність
20 кВт
Висота
1000 мм
Довжина
1100 мм
Країна-виробник
Україна
Діапазон потужності
18-22 кВт
Діаметр димоходу
160 мм
ККД
91 %
Вид палива
Дрова, кора, торф, брикети
Модифікація
Без варильної поверхні
Конфорка
Немає
Діапазон площі опалення
101-200 м2
Отоплювана площа
200 м2
Об'єм опалювального приміщення
500 м3
Відведення продуктів горіння
Димохід
Тривалість горіння
9 годин
Об'єм камери згоряння
800х520 мм
Захисний кожух (перфорація)
Немає
Матеріал камери згоряння
Сталь
Теплові виходи
Вертикальні
Товщина стінки камери згоряння
8 мм
Матеріал.
Сталь

Опис

Дров'яна опалювальна піч Брест 500 з вертикальними тепловими виходами Буржуйка Брест 500 здатна забезпечити температуру в опалювальному приміщенні не нижче +15 ° С в зимові морози. Завдяки своїм конструктивним особливостям печі Брест перевершують по продуктивності звичайні булерьян. У булерьянов повітря прогрівається, проходячи через труби, приварені до топки за рахунок природного теплообміну. Тут же обігрів відбувається по всій площі грубки між топкою і кожухом, при цьому теплообмін з приміщенням примусовий, за рахунок вентилятора. Це підвищує продуктивність печі Брест 500 на 20%, в порівнянні з булерьянов таких же розмірів. Крім опалення дану буржуйку використовують і як теплову гармату для просушування приміщень в період будівництва. Додатковою перевагою даного варіанту буржуйки є невелика ширина. Це дозволяє встановлювати її в приміщеннях, де важливий кожен сантиметр корисної площі. Нагрівання повітря відбувається в камері між топкою і корпусом печі, яка продувається вентилятором. Щоб уникнути виходу з ладу вентилятора забороняється його кріплення безпосередньо до вхідного патрубка печі. Для цього слід використовувати металеву гофровану трубу і вентилятор необхідно розташовувати нижче топки на відстані менше 1 м. Розташування входу і виходів може бути будь-яким на прохання замовника, залежно від місця установки. Печі серії Брест володіють великою топкою, що в свою чергу дозволяє використовувати великі і довгі поліна. Заповнивши весь обсяг камери згоряння можна домогтися безперервної роботи з однієї закладки до семи годин (в залежності від палива і положення регуляторів). Конструкція печей суцільнозварна зі сталі. Завдяки високому професіоналізму наших зварювальників зварні шви і топка печі Брест 500 повністю герметичні. Це, в свою чергу, дає можливість використовувати піч в режимі тління, таким чином, збільшуючи час перегоряння палива без втрати тепло-ефективності. Для регулювання інтенсивність горіння палива передбачені: регулятор потужності на завантажувальній дверці топки і регулятор-газифікатор на патрубку димовідвідної труби. Зовні піч покрита жаростійкою фарбою. Повна полімеризація якої відбувається при першому запуску печі і може супроводжуватися характерним запахом. Тому перший пуск опалювального агрегату рекомендується проводити на відкритому повітрі в режимі горіння на протязі двох годин. Встановлювати булерьян рекомендується не ближче ніж 1 м від стін і горючих поверхонь (дерев'яні столи, тумби і т.д.). Вільний простір безпосередньо перед топкою має бути не менше 1,5 м. Скоротити відстань від стін до 20см можна за рахунок їх облицювання шаром штукатурки товщиною 2.5см, або покрити стіни металевим листом поверх теплоізоляційного матеріалу. З боку топки на підлозі, для забезпечення пожежо-безпеки, необхідно помістити лист металу 500х700мм широкою стороною до печі. Димохід повинен бути висотою не менше 5 метрів і зовнішню частину необхідно утеплити для запобігання утворення конденсату. Конденсат в димарі знижує тягу, що в свою чергу ускладнює розпал печі. Для чищення димаря в його основі слід передбачити знімну частину (стакан) для зливу конденсату або дверцята для чищення. Мінімум 2 рази на рік проводите чистку димоходу і печі.