Модифікована Коптильня Drevos Біг 3.0

Модифікована Коптильня Drevos Біг 3.0 від компанії ТОВ - замовляй у перевірених компаній! - фото 1
62 500 ₴
В наявності

Доставка

 Нова Пошта
За тарифами перевізника
Детальніше про доставку

Оплата

 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Модифікована Коптильня Drevos Біг 3.0 Версія 3.0 - модифіковані коптильни (сенсорне управління, холодне копчення, гаряче копчення, просушування продуктів у камері, режим обсмажування, режим варіння) Стильна і проста у використанні коптильня призначена для гарячого і холодного копчення, а також володіє функціями в'ялення і сушка продуктів. Коптильня пофарбована яхтовий лаком з додаванням тонування. Дах виконаний з профлиста. На дверях встановлені ковані елементи, петлі і ручка, що надає будиночкові елегантний та красивий дизайн. Так само на дверях встановлено два контури ущільнення для високої герметичності. Вгорі коптильні встановлений дизайнерський димар з регульованою заслонкою, що дозволяє контролювати ступінь задимленості в камері. Нижня частина коптильні всередині додатково оброблена високоефективним, жароміцним тепловідбивачем. Коптильню можна поставити в приватному будинку або на дачній ділянці, можна встановити в приміщенні, попередньо приєднавши витяжку на димар. На димоході передбачена регульована заслінка для контролю задимленості в коптильні. Тріска використовується переважно від деревних фруктових порід, але можна використовувати і дубову, осикову та інші породи — тільки не хвойні. Коптильня дуже проста у використанні: Для холодного копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і включити в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для холодного копчення в коптильню, щільно закрити двері, виставити подачу повітря на компресорі на мінімум через 10 хвилин після старту. Для гарячого копчення - приєднати димогенератор, приєднати компресор до димогенератора і ввімкнути в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорілкою тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для гарячого копчення в коптильню, щільно закрити двері, виставити подачу повітря на компресорі на мінімум через 10 хвилин після старту. Включити на панелі керування кнопку "Мережа". Включити кнопку "Гаряче копчення" і виставити на термоконтролері потрібну вам температуру (від +1С до +95С). Термоконтролер буде автоматично підтримувати цю температуру. копчення риби (холодним способом) триває - від 8 до 36 годин копчення м'яса (холодним способом) — від 12 до 48 годин копчення сала та птиці (холодним способом) — від 12 до 36 годин копчення риби (гарячим способом) - від 1 до 4 годин копчення м'яса (гарячим способом) — від 1 до 5 годин копчення сала та птиці (гарячим способом) — від 1 до 3 годин витрата тріски - 100 грамів на годину. У комплекті з коптильнею йде книга з покроковими рецептами копчення. Особливості коптильні: Якісна ручна робота; Екологічно чисті матеріали. Матеріал коптильні - липа Матеріал димогенератора - нержавіюча сталь Об'єм камери: 585 л Нагрівальний елемент (ТЕН) - 4,0 кВт Разове завантаження коптильні – 60-70 кг Димогенератор: до 8 годин насичення димом Сенсорний блок керування на 4 режими Комплектація: Камера з нержавіючої сталі всередині Накладні двері Сенсорний блок керування 1 шт Датчик - голка для продуктів 1 шт Датчик вологості 1 шт Прутки з харчової нержавіючої сталі 12 шт Світловий сигналізатор 1 шт Звуковий сигналізатор 1 шт Конвектор 2 шт Вентилятор просушування із зовнішнім шибером 1 шт Захисні сітки від комах 2 шт Регульований димар з виходом під гофру 1 шт Технологічний отвір під щуп для продуктів 1 шт. Регульовані полиці за висотою 3 ряди Гачки 50 шт Злив для миття камери 1 шт Модульний димогенератор з охолоджувачем та фільтром 1 шт Вбудований компресор 1 шт Інструкція з експлуатації Гарантійний талон (1 рік) Подарункові упаковки тріски Функціонал: Сенсорне управління Холодне копчення Гаряче копчення Просушування продуктів у камері Режим обсмажування Режим варіння Вимірювання та керування температурою всередині продукту Вимірювання та керування вологістю Вимірювання та керування за часом режимів сушіння, копчення, варіння Управління циклічності роботи вентилятора просушування Управління циклічністю роботи парогенератора Управління роботою димогенератора Звукове оповіщення після завершення роботи програми Можливість коптити при мінусових температурах Рівномірний розподіл температури та диму в камері ПІД – регулювання температури, немає інертності при нагріванні камери Модульний димогенератор дає холодний та очищений дим Виробництво в'яленої продукції Додатково: Можливість підключити парогенератор Можливість коптити дрібну рибу на прутках Можливість одягнути гофру на димар і коптити у приміщенні Можливість встановити щуп для продуктів Можливість мити камеру напором води Можливість регулювати полиці за висотою

Характеристики

Код товару
117764
Форма
прямокутна
Производитель
Drevos
Ширина
900 мм
Висота
1700 мм
Особливості
Сенсорний блок керування на 4 режими
Показати всі